Bacău: Trei persoane decedate și trei rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Traian

Bacău: Trei persoane decedate și trei rănite într-un accident rutier petrecut în comuna Traian

Trei persoane au decedat și altele trei au fost rănite în urma unui accident provocat de un tânăr de 21 ani în satul Zapodia, din comuna Traian.

Accidentul, petrecut duminică, s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul volanului, a izbit cu oglinda un pieton, după care a intrat cu mașina într-un copac din care a ricoșat într-un gard de beton.

Trei pasageri din autoturism, doi soți de 22 și 23 ani, și o femeie de 45 ani, au decedat pe loc. Șoferul, un pasager din dreapta față și pietonul au fost răniți ușor. Toți pasagerii din mașină, dar și șoferul sunt din comuna băcăuană Secuieni.

'Detașamentul de Pompieri Bacău a intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în urma producerii accidentului rutier. În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism și un pieton. În urma evenimentului a rezultat din nefericire, decesul a trei persoane, pasageri în autoturism și rănirea a altor trei persoane. Cele trei persoane rănite au fost preluate de către un echipaj SMURD și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, care le-au acordat asistența medicală necesară și le-au transportat la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău', a declarat, luni, pentru AGERPRES, căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Polițiștii băcăuani spun că șoferul nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Acesta avea permis de conducere doar de câteva luni de zile.

Tânărul de 21 ani va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES/(A — Gabriel Apetrii, editor: Elena Stanciu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…