Bacşiş, peşcheş, ciubuc! Priviți și voi cu cine cooperează Toader în domeniul justiției! Marieta, fata bună la toate, e acolo...

Bacşiş, peşcheş, ciubuc! Priviți și voi cu cine cooperează Toader în domeniul justiției! Marieta, fata bună la toate, e acolo... Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a avut vineri o întrevedere cu reprezentanţii Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci - TIAD, în cadrul căreia au fost discutate teme precum consolidarea relaţiilor bilaterale şi cooperarea în domeniul justiţiei.

Potrivit unui comunicat al MJ postat pe pagina de Facebook a instituţiei, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci a fost reprezentată de Güven Güngör - preşedinte al Consiliului de conducere, Ahmet Hamdi Demirel - vicepreşedinte al Consiliului de conducere, Mustafa Oksar, Ozkan Tezel şi Tolga Er - consilieri ai Consiliului de conducere, Cemil Akkaya - director şi Panfil Dîrjan - consilier.

"Întâlnirea a avut ca scop dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor bilaterale de colaborare instituţională, precum şi exprimarea disponibilităţii de continuare şi aprofundare a cooperării în domeniul justiţiei. În acest context, ministrul Justiţiei a menţionat faptul că buna funcţionare a justiţiei este o garanţie în plus pentru investitori, iar, în acest sens, se poate remarca intensificarea, în ultimii ani, a întâlnirilor cu oficiali din Republica Turcia, acestea creând premisele dezvoltării relaţiei bilaterale, atât în domeniul justiţiei, cât şi în planul relaţiilor generale dintre cele două ţări"

Dacă nu știți cine este Marieta citiți: Doamna Marieta. Care-i încălzește lui Tudorel racheta

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tort cu dulceață de căpșuni, lemongrass și cremă fină de branză