Băi, LIBERALI ÎNGENUNCHIAȚI, de ce nu le spuneți românilor ADEVĂRUL? Amănunte INCENDIARE!

Băi, LIBERALI ÎNGENUNCHIAȚI, de ce nu le spuneți românilor ADEVĂRUL? Amănunte INCENDIARE!

Liberalii sunt umiliți și șutuiți de toți că s-au răzgândit cu alegerile locale și tac. Îngenunchiați de tripleta Iohannis-Mihalache-Hellvig. Ba, mai mult, tripleta, pentru a-i ocroti lu' șefu' viitoarea candidatură, le-a mai băgat pe gât și peștele mort/stricat intitulat Bușoi. Pe care, cică, într-o seară, îl uitaseră ăia, la Antena3, încuiat în cabina de machiaj! De ce nu le spuneți, băi, liberali îngenunchiați, românilor, adevărul? Că în primăvară v-a chemat Iohannis la Cotroceni și v-a dat ca temă susținerea alegerilor într-un singur tur?

Da, oameni buni, liberalii au votat alegeri într-un singur tur din cauza că așa le-a cerut-o șeful statului la începutul anului! Iar ei își iau acum oprobriu public și mui în timp ce Mihalache se lăfăie la Munchen cu Gâdea la masă! 

Și încă un amănunt, de-a dreptul mafiot. Știați că liberalii au râs când a venit Bușoi cu vorbe de la Hellvig, că el va fi candidatul la București, și l-au trimis la plimbare? Și că s-a jucat un ping-pong de cea mai joasă speță între PNL și Cotroceni-via sediul SRI din Băneasa până când Iohannis, cu tupeu, a ieșit cu peștele mort de mână la plimbare prin București?

Ți se face silă...

Dacă nu ne credeți pe noi, citiți și  AICI.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate

2 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei

3 Ioana Cosma, mesaj ironic la adresa Pro TV, în ultima zi la postul la care a lucrat 25 de ani

4 VIDEO BRRR! / „Fantoma cu ochi negri" surprinsă de o dronă. Bântuia în pădurea unde a fost găsită

5 El este omul care acum trei zile a prezis intensitatea și epicentrul cutremurului din Turcia