Băiatul baronului PSD Buzatu, șeful CJ Vaslui, numit într-o poziție cheie în Secretariatul General al Guvernului

Băiatul baronului PSD Buzatu, șeful CJ Vaslui, numit într-o poziție cheie în Secretariatul General al Guvernului

Social-democrații continuă să-și distribuie funcțiile administrative oamenilor din partid, apropiaților, fiilor, fiicelor. Ultima numire în funcție îl vizează pe Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, unul dintre vechii PSD-iști cu etichetă de baron local, președintele Consilului Județean Vaslui. Mama lui Buzatu Jr. este senatoarea PSD, Gabriela Crețu (foto sus).

Conform deciziei de numire, semnată miercuri de premierul Nicolae Ciucă, Tudor Buzatu va ocupa funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia a fost publicată miecuri în Monitorul Oficial.

Conform datelor din presa locală, Buzatu jr. a mai ocupat poziția de secretar de stat și în Guvernul condus de Viorica Dăncilă.

La nivelul județului Vaslui, Tudor Buzatu a condus organizația de tineret a PSD, iar ca funcție administrtivă, a fost pus să conducă  un „Centru de Afaceri” (societate înființată de Consiliul Județean Vaslui, practic finanțată din bugetul instituției conduse de tatăl Dumitru Buzatu).

În urmă cu mai mulți ani, procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Iaşi au descins în sediul Consiliului Judeţean Vaslui, dar şi la sediul Centrului de Afaceri Vaslui, ancheta vizându-i pe cei doi, pentru presupuse fapte de corupție.

sursa foto: stiriest.ro/ Gabriela Cretu/ Tudor Buzatu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

4 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

5 Interesante amănunte...