Banciu: „Nicolae şi cu Elena Ceauşescu, adică Hagi şi cu Popescu. Ni se prezintă ca niște academicieni”

Banciu: „Nicolae şi cu Elena Ceauşescu, adică Hagi şi cu Popescu. Ni se prezintă ca niște academicieni”

La o zi după meciul de la Tiraspol, Radu Banciu a vorbit în direct la Prima Sport despre eşecul usturător al constănţenilor.

Jurnalistul a pus la zis politica clubului şi declaraţiile făcute de oficialii echipei de la malul mării și nu i-a iertat pe Hagi și Gică Popescu.

”Hagi şi cu Popescu sunt prezentaţi ca niste academicieni. Bă, dacă eram în locul tău, îmi ceream scuze celor 100 de tâmpiţi care au venit la Tiraspol degeaba. Nivelul nostru este la a treia clasată din Zimbabwe. Dacă spuneai lucrurile astea nu era nicio problemă. Dar nouă ni se prezenta că ăştia sunt niste academicieni. Nicolae şi cu Elena Ceauşescu, adică Hagi şi cu Popescu.

Bă, Popescule, scuză-mă. Eu dacă aveam un ”rahat” de echipă cum ai tu, eu veneam la televizor şi spuneam. Îmi cer scuze. L-a întrebat reporterul de la Prima ieri ce mesaj adresează celor din Constanţa care au venit până la Tiraspol să vadă echipa. Eu aş fi spus că îmi cer scuze celor 100 de tâmpiţi care au venit să ne vadă degeaba”, a spus Radu Banciu, la Prima Sport.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?