Bani pentru avocați? Băiatul lui Dragnea a scos 20.000 de lei din Zooveg. Altă societate pentru care TelDrum a garantat credite!

Bani pentru avocați? Băiatul lui Dragnea a scos 20.000 de lei din Zooveg. Altă societate pentru care TelDrum a garantat credite!

Bani pentru avocați? Băiatul lui Dragnea a scos 20.000 de lei din Zooveg. Altă societate pentru care TelDrum a garantat credite! Cu o lună înainte de Crăciun, Valentin Ștefan, fiul lui Liviu Dragnea, a scos dividende de 20.000 de lei de la Zooveg 2010 SA, o firmă ținută în viață de Tel Drum SA prin credite bancare. Conform documentului de mai jos, Dragnea Jr. ar mai avea de încasat de la Zooveg peste 200.000 de lei, dar, probabil, firma nu-și permite să i le plătească acum, dezvăluie  Prisacariu.ro .

Creditele Zooveg, garantate de TelDrum:

 La sfârșitul lui 2014 Tel Drum SA a „decis” să garanteze mai multe credite, nebancare. Conform hotărârii 13 a Tel Drum SA, din 22 decembrie 2014, a fost vorba de “Garantarea de către Tel Drum - S.A. în calitate de fideiusor a creditului contractat de S.C. ZOOVEG 2010 - S.R.L. în valoare de 800.000 lei de la Agricover Credit IFN – S.A.”, de “Garantarea de către TEL DRUM - S.A. în calitate de fideiusor a creditului contractat de S.C. Agrotrust Cereal - S.R.L. în valoare de 600.000 lei de la Agricover Credit IFN- S.A.”, de “Garantarea de către TEL DRUM - S.A. în calitate de fideiusor a creditului contractat de Agrotrust- S.R.L. în valoare de 600.000 lei de la Agricover Credit IFN – S.A.” și de “Garantarea de către Tel Drum - S.A. în calitate de fideiusor a unui credit contractat de S.C. Gransiloz - S.R.L. în valoare de 700.000 lei de la Agricover Credit IFN – S.A.”. Așa cum probabil intuiți, toate aceste societăți îl au ca acționar sau proprietar pe băiatul lui Dragnea.

Petre Pitiș, semnătură din partea Tel Drum

Hotărârea 13 a Tel Drum SA, din 22 decembrie 2014, mai menționa că “Garanțiile aferente creditului sus-menționat sunt următoarele: GAJ CULTURĂ GRÂU”, dar și că “Împuternicirea pentru semnarea contractului de credit, a actelor adiționale (inclusiv suplimentarea creditului, prelungirea acestuia sau constituirea de garanții suplimentare) a domnului Pitiș Petre, cetățean român, domiciliat în localitatea Turnu Măgurele”.

Pitiș este, în acte, acționarul majoritar al TelDrum...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…