Banii le-au luat mințile! Ministresa Sănătății, în rochie Valentino de 2.200 de dolari pe şantier!

Banii le-au luat mințile! Ministresa Sănătății, în rochie Valentino de 2.200 de dolari pe şantier!

Banii le-au luat mințile! Ministresa Sănătății, în rochie Valentino de 2.200 de dolari pe şantier! Critic de modă, despre rochia purtată de Sorina Pintea pe şantier: „Este de un penibil greu de imaginat, de o aroganță care frizează penibilul“.

Criticul de modă Iulia Albu (38 de ani) a analizat în termeni duri şi ironici ţinuta controversată purtată de ministrul Sănătăţii Sorina Pintea (53 de ani) pe şantier, la inaugurarea punctului de lucru SMURD Șomcuta Mare, din județul Maramureș.

Sorina Pintea a verificat miercuri, 28 august, și modul în care sunt utilizate fondurile alocate de Ministerul Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Constantin Opriş“ din Baia Mare, mai exact 14 milioane de lei.

Pentru această vizită, ministrul Sănătăţii a purtat o rochie roşie, cu imprimeu floral şi dantelă, semnată de celebra casă de modă Valentino, în valoare de 2,210 dolari, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu toc înalt.

Iulia Albu a analizat, pentru protv.ro., ţinuta purtată de Sorina Pintea: „Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobism greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganţă care frizează penibilul. Niciodată nu te duci pe şantier cu tocuri şi cu rochie elegantă. Transparenţele sunt de asemenea total deplasate şi mă mir că doamna nu a avut şi o poşetă de seară la această ţinută“.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”