Barack Obama își ia rămas-bun pe Twitter și anunță crearea unei fundații

Barack Obama își ia rămas-bun pe Twitter și anunță crearea unei fundații

Președintele american în exercițiu, Barack Obama, care a părăsit vineri pentru ultima dată Biroul Oval de la Casa Albă, și-a luat rămas-bun și pe Twitter și a anunțat crearea unei fundații care îi va purta numele, transmite AFP.

"A fost onoarea vieții mele să fiu în slujba voastră. Ați făcut din mine un lider și un om mai bun", a transmis pentru ultima dată pe contul oficial @POTUS cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite.

"Nu mă voi opri. Voi rămâne alături de voi ca cetățean, încurajat de vocile adevărului, dreptății, umorului și dragostei", a dat asigurări Obama.

El a mai profitat de contul oficial de Twitter — pe care urmează să-l transfere lui Donald Trump odată cu învestirea acestuia, vineri — pentru a anunța înființarea fundației Obama. Președintele în exercițiu i-a îndemnat pe susținătorii și concetățenii săi în general să se servească de această fundație pentru "a-și împărtăși opiniile".

Pe site-ul Obama.org poate fi urmărit un video de prezentare de două minute al cuplului Barack și Michelle Obama, însoțit de sloganul de la ultimul său discurs, de la 10 ianuarie de la Chicago: "Vă rog să credeți nu în capacitatea mea de a determina schimbarea, ci în a voastră".

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

3 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

4 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

5 Profesorul Vlad Ciurea / „E un fapt real legătura dintre creierul uman şi credinţă”