Barack Obama își ia rămas-bun pe Twitter și anunță crearea unei fundații

Barack Obama își ia rămas-bun pe Twitter și anunță crearea unei fundații

Președintele american în exercițiu, Barack Obama, care a părăsit vineri pentru ultima dată Biroul Oval de la Casa Albă, și-a luat rămas-bun și pe Twitter și a anunțat crearea unei fundații care îi va purta numele, transmite AFP.

"A fost onoarea vieții mele să fiu în slujba voastră. Ați făcut din mine un lider și un om mai bun", a transmis pentru ultima dată pe contul oficial @POTUS cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite.

"Nu mă voi opri. Voi rămâne alături de voi ca cetățean, încurajat de vocile adevărului, dreptății, umorului și dragostei", a dat asigurări Obama.

El a mai profitat de contul oficial de Twitter — pe care urmează să-l transfere lui Donald Trump odată cu învestirea acestuia, vineri — pentru a anunța înființarea fundației Obama. Președintele în exercițiu i-a îndemnat pe susținătorii și concetățenii săi în general să se servească de această fundație pentru "a-și împărtăși opiniile".

Pe site-ul Obama.org poate fi urmărit un video de prezentare de două minute al cuplului Barack și Michelle Obama, însoțit de sloganul de la ultimul său discurs, de la 10 ianuarie de la Chicago: "Vă rog să credeți nu în capacitatea mea de a determina schimbarea, ci în a voastră".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...