Bărbat căutat în Franţa pentru crimă, prins pe Aeroportul Otopeni, la intrarea în țară

Bărbat căutat în Franţa pentru crimă, prins pe Aeroportul Otopeni, la intrarea în țară

Poliţiştii de frontieră de pe Aeroportul Otopeni au reținut marți seară un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldoveană, ce era dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze fiind suspectat de omor calificat și infracțiuni la regimul armelor și munițiilor, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov.

Bărbatul a fost depistat la punctul de trecere a frontierei-Aeroport Henri Coandă FOTO CNAB

În seara de 29 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile franceze, pe numele unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor calificat și respectiv infracțiuni la regimul armelor și munițiilor”, conform IPJ Ilfov.

Bărbatul cu dublă cetățenie, respectiv română și moldoveană, era urmărit internațional și a fost depistat de polițiștii de frontieră la punctul de trecere a frontierei-Aeroport Henri Coandă, pe sensul de intrare în România.

El a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, care a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul urmează să fie prezentat la Curtea de Apel București, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...