Bărbat din Ilfov, acuzat de mai multe infracţiuni de tâlhărie calificată şi furt, reţinut

Bărbat din Ilfov, acuzat de mai multe infracţiuni de tâlhărie calificată şi furt, reţinut

Un bărbat din Ilfov a fost reţinut pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată şi furt, după ce, în lunile iulie şi august, ar fi pătruns în locuinţele unor persoane în vârstă şi le-ar fi sustras bani.

În cauză, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare marţi un mandat de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Ilfov, la domiciliul bărbatului bănuit de săvârşirea faptelor.

Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, în locuinţă fiind identificate şi ridicate probe şi mijloace de probă, precizează DGPMB.

''În urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în lunile iulie şi august ale acestui an, bărbatul ar fi profitat de vârsta şi vulnerabilitatea persoanelor vătămate, trei femei, iar în două situaţii, prin violenţă, le-ar fi deposedat de banii aflaţi asupra lor sau în locuinţă. Într-o altă situaţie, profitând de neatenţia victimei, i-ar fi sustras o sumă de bani. Având în vedere profilul victimelor, precum şi descrierile oferite de acestea, s-a conturat ipoteza că cel în cauză ar fi vizat persoane singure, eventual cu probleme locomotorii, care nu s-ar fi putut opune'', arată sursa citată.

Ulterior audierii şi administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale Sector 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de tâlhărie calificată şi o infracţiune de furt. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria