Bărbat din Maramureş, prins cu două kilograme de cannabis; a fost arestat preventiv

Bărbat din Maramureş, prins cu două kilograme de cannabis; a fost arestat preventiv

Un bărbat din Maramureş a fost arestat preventiv după ce procurorii DIICOT au găsit în locuinţa sa aproximativ două kilograme de cannabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, pe 30 decembrie, bărbatul a fost prins în flagrant având asupra sa cantitatea de 128,50 grame cannabis, acţiune realizată de lucrătorii din cadrul ITPF Sighetul Marmaţiei - STPF Maramureş.

Ulterior, la percheziţia efectuată la locuinţa sa de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Cluj Napoca - SCCO Maramureş şi poliţişti de frontieră din cadrul ITPF Sighetul Marmaţiei - STPF Maramureş a fost descoperită şi ridicată cantitatea de 1853,90 grame cannabis şi alte mijloace de probă necesare soluţionării cauzei.

El a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii continuate de trafic de droguri de mare risc (două acte materiale), având ca obiect cantitatea totală de aproximativ 2 kilograme cannabis (1982,40 grame), iar pe 31 decembrie, un judecător a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul ITPF Sighetul Marmaţiei - STPF Maramureş şi al Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA