Bărbat încătuşat după ce i-a ameninţat pe poliţiştii chemaţi de vecini pentru tulburarea liniştii publice VIDEO

Bărbat încătuşat după ce i-a ameninţat pe poliţiştii chemaţi de vecini pentru tulburarea liniştii publice VIDEO

Bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a început să se certe cu poliţiştii, iar aceştia l-au încătuşat şi l-au dus la sediul poliţiei din Buftea pentru cercetări.

„La data de 8 iunie a.c., în jurul orei 00:11, poliţişti oraşului Buftea au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la un imobil de pe Şoseaua Bucureşti Târgovişte se ascultă muzică la un volum ridicat.

Poliţiştii din Buftea s-au deplasat la locul indicat în apel pentru verificarea aspectelor reclamate, unde au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

La faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu bărbatul respectiv, iar la solicitarea organelor de poliţie, acesta a refuzat să se legitimeze, devenind recalcitrant şi adresand totodată organelor de poliţie atât ameninţări cât şi injurii. În acest context, poliţiştii au procedat la imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, după care, acesta a fost condus la sediul poliţiei din Buftea pentru cercetări.

VIDEO

„Poliţiştii din Buftea s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. De asemenea, bărbatul în cauză a fost sancţionat contravenţional conform art. 2 pct.25 din Legea 61/ 1991, cu amendă în valoare de 1000 lei”, potrivit sursei citate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...