„Bărbăția” PSD! Genunche și-a șters contul oficial de Facebook după ce a ajuns cârpa internetului

„Bărbăția” PSD! Genunche și-a șters contul oficial de Facebook după ce a ajuns cârpa internetului

„Bărbăția” PSD! Genunche și-a șters contul oficial de Facebook după ce a ajuns cârpa internetului! Pe ce cont îl puteți ironiza în continuare. Luat peste picior de internauti, ministrul Educatiei, Liviu „Genunche” Pop, a gasit solutia pentru a nu mai fi tinta ironiilor. Suparat dupa atatea mistouri, Pop… si-a sters contul de Facebook, anunță  Aktual24.ro .

Amintim ca, de cateva zile, ministrul agramat al Educatiei nu se mai opreste din aberat. Dupa ce a fost luat petse picior de toata lumea, pentru ca a anuntat manual pentru Educatie Fizica, Pop a declarat ca vrea si carte pentru Dirigentie.

Contul de senator de Maramureș a fost păstrat de Genunche:

Au curs rauri de glume pe retelele sociale, internautii au cerut manuale si pentru recreatia mare. Dara niciun simt al penibilului, Pop (care vorbeste cat se poate de serios), anunta noi manuale. Ei bine, elevii vor avea, printre altelele, manual de Yachting, unul de Haltere si unul de Sanie.

Printre manualele prezentate de ministrul Educatiei, care ar trebui sa se regaseasca in programele scolare, se afla cel de Educatie si sport clasele V-VIII, dar si manuale de Pregatire sportiva practica pentru Atletism, Badminton, Baschet, Baseball, Canotaj, Dans sportiv, Fotbal, Gimnastica artistica feminina, Gimnastica artistica masculina, Gimnastica ritmica, Haltere, Handbal, Hochei pe gheata, Hochei pe iarba, Inot, Judo, Kaiac-canoe, Karate, Lupte greco-romane, Lupte libere, Orientare sportiva, Patinaj artistic, Patinaj viteza, Polo pe apa, Rugby, Sanie, Sarituri in apa, Schi alpin, Schi biatlon, Schi fond, Schi orientare, Schi sarituri, Scrima, Softball, Sport aerobic, Sah, Tenis, Tenis de masa, Volei si Yachting.

De asemenea, ministrul Educatiei considera ca este necesar si manual pentru ora de Dirigentie, disciplina numita Consiliere si dezvoltare personala, clasele a V-a -a VIII-a.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”