Bărbații răniți la Petromidia internați în spitalele din Capitală sunt stabili hemodinamic

Bărbații răniți la Petromidia internați în spitalele din Capitală sunt stabili hemodinamic

Cei doi răniți în urma exploziei de la Petromidia internați la Spitalul de Arși din București sunt stabili hemodinamic și ar putea fi operați în cursul zilei de miercuri, în timp ce bărbatul aflat la Spitalul Bagdasar Arseni este în continuare intubat, dar stabil.

Cel de-al patrulea pacient rănit în explozie a murit marți dimineață la Spitalul Bagdasar Arseni .

"Bărbatul de 48 (nu 35) de ani cu arsurile cele mai grave a decedat în această dimineață la Spitalul Bagdasar Arseni. Bărbatul de 49 de ani are arsuri de gradul IIB-III pe 23-25% din suprafața corpului. Este stabil, în continuare intubat și i se efectuează în momentul de față o bronhoscopie. În funcție de rezultat, medicii vor decide dacă va fi detubat", se arată într-o informare a Ministerului Sănătății.

Potrivit MS, bărbatul de 34 de ani care are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafața corpului și a fost internat la Spitalul de Arși este stabil hemodinamic și respirator, a fost detubat după transport, continuă tratamentul și este posibil să fie operat miercuri.

Cel de-al doilea bărbat transportat la Spitalul de Arși, de 58 de ani, are arsuri de gradul IIB-III pe 15% din suprafața corpului și este stabil hemodinamic și respirator, a fost detubat după transport, continuă tratamentul și este posibil să fie și el operat miercuri.

Ministerul Sănătății reamintește că la Spitalul de Arși sunt tratate cazuri de arsuri care nu presupun activitate în ATI, fără leziuni de căi respiratorii și în suprafață maximă de 25%.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…