„Bărbații sunt timizi“ / Anca Țurcașiu, dezvăluiri la 3 ani de la divorț

„Bărbații sunt timizi“ / Anca Țurcașiu, dezvăluiri la 3 ani de la divorț

Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani dar este într-o formă de invidiat. ea și-a deschis inima și a vorbit de divorțul de fostul soți Cristian Georgescu, care s-a petrecut acum 3 ani.

Anca Țurcașiu a trecut peste divorțul de Cristian Georgescu și a dat detaluu despre acel moment greu din viața ei.

„Aș putea să fiu un mesager foarte bun pentru femeile care trăiesc niște momente neplăcute să aibă curaj s-o ia de la capăt, să realizeze că este o singură viață pe Pământ și că niciun bărbat din lume nu poate să-ți aducă nici fericire, nici nefericire, singura persoană care poate să-ți aducă bine este sinele tău și Divinitatea.

Îți trebuie mult curaj și multă asumare ca să faci asta, dar eu cred că mi-a întins cineva de Sus o mână și am reușit, a fost foarte greu, a fost mult mai greu decât aș fi crezut vreodată, dar acum sunt un om extrem de fericit, echilibrat, împlinit și mulțumit.”, a spus pentru viva.ro

Anca Țurcașiu spune că nu își spală rufele în public.

„Nu trebuie nimeni să știe ce dureri am, ce probleme. Ceea ce arăt este autentic, am un vibe bun și o energie minunată, pentru că am învățat cum să le am și cum să le construiesc și să mă trezesc în fiecare dimineață cu zâmbetul pe buze bucurându-mă că mai există o zi minunată pe care o voi trăi”, a spus artista.

Anca Țurcașiu a încearcat să vadă cum e viața departe de România în Tailanda unde ar putea să se mute pentru o perioadă mai lungă. Ea și-a închiriat un apartament în Phuket pentru trei săptămâni pentru a testa viața cotidiană din această țară.

Celebritatea o oprește pe Anca Țurcașiu să iubească

„Să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum. Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal.”, a declarat ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia