Bărbatul arestat pentru incendierea a opt autoturisme este cercetat de procurori în alte două cazuri

Bărbatul arestat pentru incendierea a opt autoturisme este cercetat de procurori în alte două cazuri

Bărbatul arestat pentru incendierea a opt autoturisme în Capitală este cercetat de procurori în alte două cazuri, după ce aceştia au extins cercetările cu privire la alte două acte materiale ale infracţiunii de distrugere în formă agravată.

"Procurorii au reţinut că, în data de 31 martie, în jurul orei 1.28, bărbatul a incendiat, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism ce se afla în parcarea amenajată în faţa unui bloc aflat pe str. Drumul Sării, sector 6, iar în intervalul orar 23.30 - 00.00, cu intenţie, a încercat să distrugă prin incendiere, folosind o brichetă şi deşeuri menajere, un autoturism, ce se afla parcat pe str. Petru Rareş, sector 1", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Bărbatul a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei sectorului 1 pe data 7 aprilie, fiind acuzat de distrugere prin incendierea a opt maşini din Bucureşti.

În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit în mod succesiv, în decurs de mai puţin de o oră, pentru stingerea unor incendii produse la autoturisme staţionate. Primul incendiu a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacără, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală. Următorul incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Două femei, una frumoasă, una...

3 Care sunt cele două trasee pe unde ar intra Rusia în România în cazul unei invazii terestre / Ce spune raportul …

4 De citit! / Valentin Naumescu: Rusia va pierde războiul din Ucraina

5 Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie! / „Ea mi-a cerut să fac plăți nereale în campania din 2009”