Bărbatul bănuit de uciderea doctoriței din Târgu Mureș, trimis în judecată

Bărbatul bănuit de uciderea doctoriței din Târgu Mureș, trimis în judecată

Tribunalul Mureș a anunțat, joi, că a înregistrat, dosarul în care inculpatul B.S.B. în vârstă de 27 de ani a fost trimis în judecată pentru omor și profanare de cadavre sau morminte, acesta fiind acuzat de uciderea unei doctorițe, care a dispărut din parcarea unui supermaket, în data de 11 decembrie 2016.

'În rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș se reține faptul că, în data de 11.12.2016, într-un imobil din localitatea Corunca, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul ar fi aplicat victimei un număr de trei lovituri cu un obiect contondent, conducând în mod direct și necondiționat la decesul acesteia', a arătat, joi, Tribunalul Mureș, într-un comunicat de presă, care a precizat că dosarul se află în etapa camerei preliminare.

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut de polițiști, în luna decembrie, după ce a fost considerat principalul suspect în răpirea și uciderea doctoriței Orsolya Benedek, dată dispărută de familie în data de 11 decembrie.

'În urma activităților specifice efectuate, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind deschis un dosar penal. Principalul suspect în dosar a fost identificat de polițiști în cursul zilei de ieri (16 decembrie, n.r.), în persoana unui tânăr de 27 de ani, din comuna Corunca, județul Mureș, față de care polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, în baza solicitării de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, instanța a admis efectuarea unei percheziții domiciliare la locuința tânărului reținut. În urma efectuării percheziției, polițiștii au identificat cadavrul unei femei, care urmează a fi supus autopsiei în cadrul Institutului de Medicină Legală. Dosarul a fost declinat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor', a anunțat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, în data de 17 decembrie 2016.

Doctorița în vârstă de 32 de ani, de la Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu Mureș, a dispărut fără urmă din parcarea unui supermarket din oraș, motiv pentru care polițiștii au format echipe de căutare și au dat-o în urmărire națională, în cele din urmă fiind descoperită într-un canal din curtea unei case din Corunca.

Rudele doctoriței Orsolya Benedek au susținut că aceasta a dispărut în data de 11 decembrie, că ultima dată a fost văzută la ora 20,50 la în parcarea unui supermarket, unde i-a fost descoperită mașina, și că de atunci nimeni nu a mai știut nimic de ea.

AGERPRES / (AS — autor: Dorina Matiș, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...