Bărbatul care a ameninţat că a pus o bombă la o rafinărie de lângă Ploieşti, reţinut de DIICOT

Bărbatul care a ameninţat că a pus o bombă la o rafinărie de lângă Ploieşti, reţinut de DIICOT

Bărbatul de 59 de ani, care a ameninţat marţi la numărul de urgenţă 112, că a amplasat o bombă în incinta unei rafinării petroliere de lângă Ploieşti, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii l-au reţinut miercuri pentru o perioadă de 24 de ore pe inculpatul P.C., pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare cu deţinerea şi utilizarea unor dispozitive explozive de orice fel.

"În cauză, s-a reţinut faptul că, la data de 14.01.2020, ora 19,34, inculpatul P.C., în vârstă de 59 de ani, a iniţiat un apel telefonic către SNUAU 112, în care a comunicat, atât în limba engleză, cât şi în limba română, faptul că ar fi amplasat, în incinta unei rafinării, trei dispozitive, care urmau să explodeze într-un interval de o oră şi jumătate de la iniţierea apelului telefonic. În urma verificărilor, s-a stabilit că aspectele sesizate nu sunt reale, iar apelantul a fost identificat de către lucrătorii de poliţie ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, pe raza municipiului Ploieşti, în mai puţin de 30 de minute de la apel", a precizat DIICOT.

Potrivit unor surse, alarma cu bombă a fost dată în legătură cu rafinăria Petrotel Lukoil. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…