Bărbatul care a ameninţat că va detona o bombă în apropierea Capitoliului este în custodia poliţiei

Bărbatul care a ameninţat că va detona o bombă în apropierea Capitoliului este în custodia poliţiei

Bărbatul care a afirmat joi că are o bombă în autoturismul său parcat în apropierea Capitoliului se află acum în custodia poliţiei, a anunţat poliţia, citată de Reuters şi AFP.

"A ieşit afară din maşină şi l-au prins. Îl avem în custodie", a declarat un poliţist citat de Reuters. Situaţia de criză din apropierea Capitoliului a durat nu mai puţin de cinci ore.

Şeful poliţiei Capitoliului Thomas Manger le-a spus ziariştilor că bărbatul şi-a parcat maşina pe trotoar lângă librăria Congresului la ora locală 09.15 (13.15 GMT) şi i-a spus unui agent de poliţie că are o bombă în maşină şi un detonator în mână. Ulterior numeroase forţe de ordine s-au deplasat la faţa locului, inclusiv FBI şi poliţia din Washington.

Şeful poliţiei Capitoliului a spus după încheierea crizei că suspectul "a ieşit din autovehicul şi s-a predat". El a fost plasat "în detenţie fără incidente", a mai precizat el, menţinând că nu ştie deocamdată dacă în maşina sa se aflau sau nu explozibili.

De asemenea, poliţia nu cunoaşte motivaţia gestului bărbatului, notează Reuters.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

3 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…

4 Ce salariu lunar primește un soldat ucrainean care luptă pe front împotriva rușilor

5 Are dreptate Rareș Bogdan...