Bărbatul care a ameninţat că va detona o bombă în apropierea Capitoliului este în custodia poliţiei

Bărbatul care a ameninţat că va detona o bombă în apropierea Capitoliului este în custodia poliţiei

Bărbatul care a afirmat joi că are o bombă în autoturismul său parcat în apropierea Capitoliului se află acum în custodia poliţiei, a anunţat poliţia, citată de Reuters şi AFP.

"A ieşit afară din maşină şi l-au prins. Îl avem în custodie", a declarat un poliţist citat de Reuters. Situaţia de criză din apropierea Capitoliului a durat nu mai puţin de cinci ore.

Şeful poliţiei Capitoliului Thomas Manger le-a spus ziariştilor că bărbatul şi-a parcat maşina pe trotoar lângă librăria Congresului la ora locală 09.15 (13.15 GMT) şi i-a spus unui agent de poliţie că are o bombă în maşină şi un detonator în mână. Ulterior numeroase forţe de ordine s-au deplasat la faţa locului, inclusiv FBI şi poliţia din Washington.

Şeful poliţiei Capitoliului a spus după încheierea crizei că suspectul "a ieşit din autovehicul şi s-a predat". El a fost plasat "în detenţie fără incidente", a mai precizat el, menţinând că nu ştie deocamdată dacă în maşina sa se aflau sau nu explozibili.

De asemenea, poliţia nu cunoaşte motivaţia gestului bărbatului, notează Reuters.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său