Bărbatul care a fost în „Rai“ a povestit experiența din Viața de Apoi: „Asta vei vedea mai întâi când vei muri“

Bărbatul care a fost în „Rai“ a povestit experiența din Viața de Apoi: „Asta vei vedea mai întâi când vei muri“

Medium spiritual, David Hanzel, de 57 de ani, obișnuia să se întrebe ce se întâmplă după ce murim . Vedem porțile sidefate sau este totul doar un gol? A avut parte de propria experiență, după ce a stat în comă 2 luni pe patul spitalului.

Un bărbat aflat în comă a povestit ce a văzut în Lumea de Dincolo FOTO Shutterstock

Conform mirror.co.uk , el a spus că a fost dus într-un loc foarte neașteptat, în timp ce era în moarte clinică.

Acum, David susține că este unul dintre puținii care pot împărtăși o perspectivă asupra Vieții de Apoi, spunând că a văzut și cealaltă parte, în timp ce era în spital cu o infecție pulmonară.

David, din Carolina de Nord, a explicat că s-a trezit, instantaneu în locul unde s-a simțit cel mai confortabil, care pentru el era o cârciumă.

A știut că va muri prematur

Auto-intitulat ”Mesager de dincolo”, bărbatul abia a supraviețuit după o criză de sepsis cumulată cu o infecție pulmonară care i-a devastat corpul în septembrie 2015.

David a explicat pentru Daily Star: „Când m-au primit, au trebuit să facă o intervenție chirurgicală. Aveam 70% din plămânul meu acoperit de infecție și aveam sepsis”.

Pe patul său de moarte ,, pulsul lui David a căzut dramatic, iar el a intrat într-o comă de două luni. „Nici nu știam că sunt mort, nu, nu aveam nicio concepție”. David, care pretinde că este „o persoană extrem de cerebrală”, a spus anterior că știe că „va muri” prematur.

Despre ce a văzut, el a povestit: „Îmi amintesc că am închis ochii pentru că eram bolnav. Și apoi când i-am deschis, eram pe cel mai frumos, catifelat și mătăsos cer de noapte. Fără nori. Fără stele"

"Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie"

În timp ce se afla în lumea eterică, a fost însoțit de două „ființe” care au acționat ca ghid. El a adăugat: „Deodată, o ființă a fost în stânga mea și una în dreapta mea. Pur și simplu m-am simțit confortabil. De parcă le cunoșteam. Mi-au arătat cea mai frumoasă lumină alb-aurie. Era atât de drăguță...”

De asemenea, Mesagerul de dincolo a mai dezvăluit: „Mi-au spus asta mai târziu(n.r: îngerii), oricare ar fi convingerile tale– asta este ceea ce vei vedea mai întâi când vei muri. M-au dus într-un loc asemănător unui bar. Avea sticle frumoase, colorate, dar fără alcool."

După ce s-a trezit din comă două luni mai târziu, „vindecat” de toate bolile, David a avut o epifanie. El a concluzionat: „M-am întors cu iertare totală pentru toți cei care mi-au făcut vreodată ceva rău”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...