Bărbatul care a încercat să tâlhărească o casă de amanet de la Piaţa Iancului, reţinut de poliţişti

Bărbatul care a încercat să tâlhărească o casă de amanet de la Piaţa Iancului, reţinut de poliţişti

Bărbatul care a atacat-o vineri seară pe casiera unei case de amanet din zona Piaţa Iancului, ameninţând-o cu o armă, a fost reţinut de către poliţişti, au informat sâmbătă reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Bărbatul nu a reuşit să ducă la capăt tâlhăria, el fiind imobilizat de câteva persoane şi predat poliţiştilor, care l-au dus la Secţia 8 pentru audieri.

"În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost anunţat un incident în zona Piaţa Iancului, în faţa unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declaraţiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliţie aflat în zonă a intervenit de urgenţă şi l-a condus la sediul Secţiei 8 pe bărbat. Din primele date a rezultat că la momentul închiderii casei de amanet, operatoarea a fost atacată cu o armă", a informat vineri seara Poliţia Capitalei.

Potrivit poliţiştilor, asupra bărbatului imobilizat a fost găsit un pistol de tip air soft, pe numele lui fiind deschis dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la tâlhărie calificată.

Femeia atacată a primit îngrijiri medicale la faţa locului, după care a fost transportată la spital. AGERPRES / (AS - editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...