Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani, reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani, reţinut pentru 24 de ore

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani într-o locuinţă din Chiajna a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore. El este acuzat de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie. Fetița a fost eliberată, fără să fi suferit vătămări, iar bărbatul s-a predat de bună voie.

Bărbatul a fost reținut după 28 de ore de negocieri FOTO Shutterstock

La data de 6 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie", a precizează IPJ Ilfov.

Sursa citată aminteşte că un bărbat din localitatea ilfoveană Chiajna şi-a agresat joi soţia şi apoi s-a baricadat în locuinţă cu fetiţa sa, în vârstă de cinci ani. Individul avea în casă două butelii cu gaz, scrie Agerpres.

După 28 de ore de negocieri, bărbatul s-a p redat s-a predat de bunăvoie şi a ieşit singur din casă, fiind preluat de către poliţişti. De asemenea, fetiţa a fost eliberată, fără a suferi vătămări.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia