Bărbatul din Capitală acuzat de tentativă de viol, agresiune sexuală și violare de domiciliu, arestat preventiv

Bărbatul din Capitală acuzat de tentativă de viol, agresiune sexuală și violare de domiciliu, arestat preventiv

Bărbatul de 35 de ani reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la viol, agresiune sexuală și violare de domiciliu a fost arestat preventiv, a anunțat, joi, Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, la data de 11 septembrie polițiști din cadrul Secției 17 au fost sesizați de către o tânără în vârstă de 19 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 5, un bărbat necunoscut a încercat să o dezbrace de rochie, după care a urmărit-o, încercând să o împiedice să intre în apartament. Cu toate acestea, victima a reușit să închidă ușa, cu ajutorul surorii sale care se afla în locuință.

Ulterior, bărbatul a pătruns pentru scurt timp în apartament, de unde tinerele au reușit să îl determine să plece.

În urma schimbului de informații cu Secția 7 Poliție, a fost identificat un bărbat în sarcina căruia a fost reținută fapta reclamată, stabilindu-se totodată că acesta a mai săvârșit alte două infracțiuni de agresiune sexuală.

Astfel, la data de 11 august, în jurul orei 12,00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 2, o femeie, în vârstă de 32 de ani, a fost atacată din spate de bărbatul menționat, care a atins-o în zona intimă, trăgând-o de lenjerie.

La data de 12 septembrie, o femeie, auzind bătăi insistente în ușa de la intrarea în apartament, cu toate că a observat că avea vizorul obturat, a descuiat ușa, moment în care bănuitul a pătruns în interior, cu forța, în timp ce acesta avea zona intimă la vedere, a prins victima de mâini și a încercat să o apropie de el, însă în urma țipetelor femeii a părăsit locuința, fugind pe scări.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”