Barcelona rămâne fără o legendă vie: Pleacă un jucător emblematic, care a scris istorie

Barcelona rămâne fără o legendă vie: Pleacă un jucător emblematic, care a scris istorie

Fundaşul internaţional spaniol, Jordi Alba, se va despărţit de FC Barcelona, la finalul acestui sezon, deşi mai are un an de contract cu noua campioană a Spaniei, anunţă mass-media iberică.

Fanii Barcelona au aflat o veste surprinzătoare

Conform postului de radio Cadena Ser, Jordi Alba i-a informat deja pe conducătorii clubului catalan în legătură cu decizia sa, iar ''divorţul'' urmează să fie oficializat în orele următoare. În vârstă de 34 de ani, Jordi Alba se află la cel de-al 11-lea său sezon la FC Barcelona, grupare pentru care a disputat în total 458 de meciuri oficiale, a marcat 27 de goluri şi a câştigat şase titluri în Primera Division, o Ligă a Campionilor, o Cupă Mondială a Cluburilor, cinci Cupe ale Spaniei, o Supercupă a Europei şi patru Supercupe ale Spaniei, adunând în total 18 trofee pe Camp Nou.

Jordi Alba

Jordi Alba

De la sosirea antrenorului Xavi Hernandez pe banca tehnică a Barcei, prezențele lui Jordi Alba la echipa catalană s-au redus simţitor, fundaşul disputând doar 13 meciuri ca titular, cu 23 de apariţii în campionat. Acesta este şi unul dintre motivele pentru care fundaşul doreşte să înceapă o nouă aventură la un alt club.

Jordi Alba este al doilea jucător din "vechea gardă" a Barcelonei care pleacă de pe Camp Nou în vară, după căpitanul Sergio Busquets.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…