Barikada.ro: Nume grele de politicieni pe lista drogaților cu Ayahuasca. „Dragnea turna și țuică în ceai, ca să fie mai viteaz!”:)))

Barikada.ro: Nume grele de politicieni pe lista drogaților cu Ayahuasca. „Dragnea turna și țuică în ceai, ca să fie mai viteaz!”:)))

dragnea ayahuascaDupa ce s-a descoperit ca si generalul SPP Cretu s-a drogat cu  ceai Ayahuasca, au aparut informatii bomba in ancheta legata de clinica fostului sef DIPI, Gelu Oltean si a iubitei sale, Vanessa Youniss.

In primul rand, organele abilitate au constatat ca cineva, cu identitate ascunsa, a sters de pe Wikipedia vechea precizare ca aceasta bautura este legala in Romania, completand explicatiile cu faptul ca este un drog deosebit de periculos si, de aceea, consumul lui este ilegal in tara noastra.

Cea mai socanta descoperire este insa insiruirea de nume grele din politica romaneasca care au fost clienti fideli ai pseudo-centrului de sanatate. Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Catalin Radulescu, Codrin Stefanescu, Serban Nicolae sau Olguta Vasilescu sunt doar cateva din vedetele al caror comportament ciudat se explica abia acum, dupa ce s-a aflat ca, din cauza halucinogenelor, traiau pe alta lume.

 ”Si Viorica venea pe aici da´ nu servea decat ceai de menta ca era mereu stricata la stomac. Dragnea, care se dadea mare patriot, isi turna 200 de tuica de Pitesti in fiecare cana de Ayahuasca. Cica de la combinatia asta tampita nu mai simte frica, durerea si rusinea”, povesteste un fost paznic al clinicii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”