Barna, o nouă declarație imbecilă: Votăm moțiunea de cenzură, dar nu vrem să guvernăm decât după alegeri!

Barna, o nouă declarație imbecilă: Votăm moțiunea de cenzură, dar nu vrem să guvernăm decât după alegeri!

Barna, o nouă declarație imbecilă: Votăm moțiunea de cenzură, dar nu vrem să guvernăm decât după alegeri! Cum ar veni, să ia guvernarea ăia de la PNL, să avem pe cine critica în continuare! Ăsta e la fel ca pesediștii: îi crede proști pe români! Adică, USR va vota căderea Guvernului Dăncilă și apoi va lăsa țara în derivă? Nea Barna, știi cum sună declarația matale: Dragi români, mergeți la vot, dar nu votați USR?!

Dan Barna, președintele USR, a declarat marți la Digi 24 că USR va vota ”categoric” moțiunea de cenzură pe care PNL a anunțat că o va depune. Barna a respins însă intrarea USR la guvernare dacă guvernul Dăncilă pică și a spus că partidul său va intra în guvern doar după alegeri, anticipate sau la termen.

”USR va susține parlamentar variantele de guvern generate după căderea guvernului PSD. Va fi un guvern de tranziție. Poziția noastră e tranșantă acum. Ideea că am putea guverna alături de Tăriceanu și Ponta e de neacceptat pentru electoratul nostru. Participarea la guvernare presupune legitimitatea din partea cetățenilor”, a mai spus Barna.

Întrebat când ar putea avea loc alegeri anticipate în mod realist, Barna a spus că cel mai devreme ar fi odată cu alegerile locale de anul viitor.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

4 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!