Bartomeu (FC Barcelona) - Am decis să jucăm cu porție închise pentru a protesta

Bartomeu (FC Barcelona) - Am decis să jucăm cu porție închise pentru a protesta

FC Barcelona a decis să dispute cu porțile închise meciul cu Las Palmas, programat duminică în campionatul de fotbal al Spaniei, pentru a-și arăta preocuparea față de violențele care au avut loc cu ocazia referendumului pentru independența Cataloniei, a declarat președintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, respingând ideea unor eventuale probleme de securitate.

''Suntem foarte preocupați de ceea ce se întâmplă și, din acest motiv am decis, în loc să anulăm meciul — ceea ce am dorit cu toții—, să jucăm în mod excepțional, altfel spus fără public și cu porțile închise", a declarat Bartomeu pentru beIN Sports.

"Astăzi jucăm un meci de fotbal, dar asta nu are nimic de-a face cu normalitatea. Este un meci excepțional, fără public. Suntem foarte îngrijorați de situație și îi susținem pe toți cei care suferă din cauza acestor restricții privind libertatea de exprimare", a adăugat el.

Oficialii clubului FC Barcelona au decis să dispute partida cu Las Palmas , cu doar 25 de minute înaintea startului jocului, după ce Federația și Liga spaniolă de fotbal au refuzat cererea de amânare a meciului. În cazul unui refuz unilateral de a juca, Barca risca să fie depunctată, pe lângă pierderea jocului la masa verde.

"În urma refuzului Ligii de a reprograma meciul într-o altă zi, ar fi însemnat să pierdem șase puncte dacă nu jucam. Am vorbit cu responsabilii clubului, cu jucătorii și cu stafful tehnic și am decis să disputăm acest meci și de a o face cu porțile închise, pentru a ne exprima dezacordul. Nu am făcut asta din motive de securitate, deoarece securitatea era garantată", a adăugat Bartomeu.

AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 VIDEO Andreea Tonciu, umilită pe stradă de o tânără fără complexe

5 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?