Basarab Panduru, atacuri la un jucător de la FCSB: „Dă BAC-ul! Te duci pe afară și nu scoţi două vorbe”

Basarab Panduru, atacuri la un jucător de la FCSB: „Dă BAC-ul! Te duci pe afară și nu scoţi două vorbe”

Basarab Panduru, fost internațional și actual comentator tv, a avut câteva recomandări tăioase pentru Tavi Popescu (20 de ani), jucător care preferă să se concentreze pe fotbal, nu pe școală.

Basabad Panduru, dezamăgit de mentalitățile din fotbalul românesc. Captură TV

După ce mijlocașul ofentiv al FCSB nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat în 2021, și în 2022, Panduru a luat atitudine: „Ar trebui să vorbim despre Tavi Popescu. Eu cred că Octavian ar trebui să dea BAC-ul acum. Nu e OK să tot evite examenul. Trebuie să găsească pe unul care să-i spună să-l dea acum, peste 15 ani va fi prea târziu.

Octavian Popescu - fotbal bun, școală mai puțină. Foto Sportpictures

Octavian Popescu - fotbal bun, școală mai puțină. Foto Sportpictures

Eu i-aş pune pe toţi ăştia tineri să facă engleză. Să studieze cu cineva de două ori pe săptămână. Să nu mai piardă timpul, pentru că te duci pe afară și nu scoţi două vorbe. Un an de zile stai în colţ că nu ştii să vorbeşti, de-asta nu te adaptezi”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Părerea lui Pandi e diametral opusă celei a lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB. După ce Octavian Popescu a ocolit BAC-ul din 2021, MM a ieșit în față și a avut un discurs vehement, prin care își îndemna jucătorul să renunțe la școală: „Cel mai important pentru Tavi acum este fobalul. Am avut un jucător care a vrut să îl învoiesc ca să meargă la școală. L-am învoit și nu a ajuns fotbalist, deși avea foarte multe calități.

Pentru Mihai Stoica fotbalul e pe primul loc, școala câteva poziții mai jos. Foto Sportpictures

Pentru Mihai Stoica fotbalul e pe primul loc, școala câteva poziții mai jos. Foto Sportpictures

Pe mine mă interesează fotbalul. De exemplu, Alexandru Pantea nu e bun la școală, dar dacă îl intrebi cine e fundaș stânga la Bayern Munchen și când e născut, știe. Eu, între a studia nu știu ce materie, chimie, și a studia Bayern, prefer să studieze Bayern. Nu mă interesează niciun factor perturbator, iar școala poate fi un factor perturbator!”, a fost declarația bulversantă a managerului roș-albaștrilor , pe care a dat-o, sperăm, pentru a-și apăra jucătorul, nu pentru că o și crede.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”