Baschet: Shaquille O'Neal vrea să devină șerif

Baschet: Shaquille O'Neal vrea să devină șerif

Shaquille O'Neal, fostul star al baschetului american, a anunțat că intenționează să candideze pentru un post de șerif în anul 2020, informează presa din Statele Unite.

O'Neal s-a retras din activitate în 2011, după ce a câștigat trei titluri consecutive de campion al NBA cu Los Angeles Lakers (2000, 2001 și 2002), plus încă unul cu Miami Heat, în 2006.

El a precizat că obiectivul său ca șerif va fi acela de a "uni" comunitatea și de reface încrederea populației în forțele de ordine.

"În 2020 voi candida pentru postul de șerif. Acest lucru nu are nimic de-a face cu politica. Este vorba de a-i uni pe oameni. Știți, când eram mic, oamenii îi iubeau și îi respectau pe politicieni, pe agenții de poliție. Vreau să fiu cel care va aduce înapoi aceste lucruri", a declarat fostul baschetbalist, în vârstă de 45 ani, într-un interviu acordat unui post de televiziune din Atlanta.

"Uriașul" Shaquille O'Neal (2,16 m) a avut mereu o legătură strânsă cu poliția americană. În luna decembrie a anului trecut, el a fost numit agent onorific la biroului șefului din comitetul Henry (Georgia), asumându-și roluri similare în California, Arizona și Florida.

AGERPRES (autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”