Baseball: Donald Trump, huiduit în timpul unui meci din World Series

Baseball: Donald Trump, huiduit în timpul unui meci din World Series

Preşedintele Donald Trump a fost huiduit de spectatori în timp ce asista, alături de soţia sa Melania, la cel de-al cincilea meci din World Series, marea finală a Ligii profesioniste nord-americane de baseball (MLB), duminică la Washington, informează AFP.

Spectatorii au început să huiduie în momentul în care imaginea liderului de la Casa Albă a fost afişată pe un ecran uriaş.

Ecranul a arătat apoi soldaţi care stăteau în tribune, iar huiduielile s-au oprit, însă spectatorii au scandat sloganul "Lock him up!" ("Închideţi-l!') la adresa preşedintelui.

"Lock her up!" ("Închideţi-o!") este un slogan clasic al publicului la mitingurile lui Donald Trump, adresat lui Hillary Clinton, rivala sa democrată în alegerile prezidenţiale din 2016. Opozanţii lui Donald Trump au întors acum sloganul împotriva acestuia.

Donald Trump face obiectul unei anchete parlamentare care vizează destituirea sa. Parlamentarii democraţi încearcă să demonstreze că Trump a făcut presiuni asupra Kievului pentru a obţine informaţii compromiţătoare despre fostul vicepreşedinte american Joe Biden, plasat până acum într-o poziţie foarte bună pentru a-l înfrunta la viitoarele alegeri pentru postul de preşedinte al SUA, programate în noiembrie 2020. Donald Trump a negat toate acuzaţiile care i se aduc.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…