Băsescu anunță că UDMR nu face pragul duminică! Dezvăluiri INCENDIARE!

Băsescu: UDMR nu face pragul, derobarea de PSD-ALDE este o măsură disperată. UDMR se subordonează Budapestei. Sub Kelemen Hunor lucrează la crearea de tensiuni interetnice.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi seară, la Realitatea TV, că UDMR se folosește de incidentul de la Cimitirul Internațional Valea Uzului pentru a renunța la colaborarea cu PSD și ALDE înaintea alegerilor europarlamentare.

Băsescu a mai acuzat UDMR de faptul că, sub comanda lui Kelemen Hunor, a ajuns un instrument al premierului Ungariei Viktor Orban. UDMR nu mai face politică pentru România și pentru comunitatea maghiară din România, a punctat Traian Băsescu.

Principalele declarații făcute de Traian Băsescu, joi seară, la Realitatea TV:

 Ei (UDMR – n.r.) au avut nevoie în preajma alegerilor să arate electoratului maghiar că se retrag din alianța cu PSD și ALDE constatând ceea ce trebuia să știe demult, că electoratul maghiar este de dreapta, nu de stânga; că este un electorat foate principial și niciodată nu o să accepte mizeriile făcute de UDMR.

Scandalul (legat de profanarea crucilor eroilor români din Cimitirul Internațional Valea Uzului) a fost independent de voința UDMR, dar a fost o oportunitate pentru ei să anunțe (separarea de PSD-ALDE – n.r.) pentru că ei nu fac pragul.

UDMR se subordonează Budapestei și nu face politică pentru România sau pentru minoritatea maghiară. Lucrează la crearea de tensiuni interetnice, ăsta e obiectivul lor de doi ani de zile, sub conducerea lui Kelemen Hunor.

Pe Facebook-ul meu sunt maghiari care spun că de multă vreme nu-i înțeleg pe cei de la UDMR cum fac politică între Budapesta și București. Sunt intervenții de la cetățeni maghiari care în viața lor de zi cu zi sunt loali statului român.

Detașarea asta pe ultima sută de metri este o reacție disperată a UDMR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Leacul coronavirusului crește și în România: Una din cele mai cunoscute plante ar putea vindeca COVID-19

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 „Am tăcut destul. Voi spune lucruri care vor deranja” / Rareș Bogdan amenință cu dezvăluiri despre dosarul 10 au…

4 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

5 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei