Băsescu anunță că UDMR nu face pragul duminică! Dezvăluiri INCENDIARE!

Băsescu anunță că UDMR nu face pragul duminică! Dezvăluiri INCENDIARE!

Băsescu: UDMR nu face pragul, derobarea de PSD-ALDE este o măsură disperată. UDMR se subordonează Budapestei. Sub Kelemen Hunor lucrează la crearea de tensiuni interetnice.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat joi seară, la Realitatea TV, că UDMR se folosește de incidentul de la Cimitirul Internațional Valea Uzului pentru a renunța la colaborarea cu PSD și ALDE înaintea alegerilor europarlamentare.

Băsescu a mai acuzat UDMR de faptul că, sub comanda lui Kelemen Hunor, a ajuns un instrument al premierului Ungariei Viktor Orban. UDMR nu mai face politică pentru România și pentru comunitatea maghiară din România, a punctat Traian Băsescu.

Principalele declarații făcute de Traian Băsescu, joi seară, la Realitatea TV:

 Ei (UDMR – n.r.) au avut nevoie în preajma alegerilor să arate electoratului maghiar că se retrag din alianța cu PSD și ALDE constatând ceea ce trebuia să știe demult, că electoratul maghiar este de dreapta, nu de stânga; că este un electorat foate principial și niciodată nu o să accepte mizeriile făcute de UDMR.

Scandalul (legat de profanarea crucilor eroilor români din Cimitirul Internațional Valea Uzului) a fost independent de voința UDMR, dar a fost o oportunitate pentru ei să anunțe (separarea de PSD-ALDE – n.r.) pentru că ei nu fac pragul.

UDMR se subordonează Budapestei și nu face politică pentru România sau pentru minoritatea maghiară. Lucrează la crearea de tensiuni interetnice, ăsta e obiectivul lor de doi ani de zile, sub conducerea lui Kelemen Hunor.

Pe Facebook-ul meu sunt maghiari care spun că de multă vreme nu-i înțeleg pe cei de la UDMR cum fac politică între Budapesta și București. Sunt intervenții de la cetățeni maghiari care în viața lor de zi cu zi sunt loali statului român.

Detașarea asta pe ultima sută de metri este o reacție disperată a UDMR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 Interesante amănunte...

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina