Băsescu are dosar la DNA! A fost denunțat de fostul concubin italian al Ioanei. Amănunte INCENDIARE!

Băsescu are dosar la DNA! A fost denunțat de fostul concubin italian al Ioanei. Amănunte INCENDIARE!

Alex Costache, un apropiat al mediului judiciar, dezvăluie pe  România Curată  că fostul președinte Traian Băsescu are dosar la DNA! „Calul troian al DNA în familia fostului preşedinte a fost Giovanni Francesco, un fost iubit al Ioanei Băsescu. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi mers acasă la Ioana Băsescu blindat cu microfoane.”, dezvăluie Costache.

Disjungere pentru Traian Băsescu?

Pe lângă dosarul disjuns pe numele lui Giovanni Francesco pentru evaziune şi spălare de bani, în rechizitoriul lui Udrea, Ioana Băsescu şi Andronic mai există o disjungere.

Informaţia apare în rechizitoriul anonimizat dat presei de către DNA în baza legii 544/2001 şi a ghidului CSM privind relaţia cu mass-media.

Nu ştim pe cine vizează această disjungere întrucât informaţia este anonimizată, însă presa a speculat că ar putea fi vorba despre Traian Băsescu însuşi.

Surse judiciare nu confirmă şi nu infirmă informaţia, însă specialişti în drept au explicat că logic aşa ar fi întrucât – cel puţin teoretic, în realitatea dosarului – Traian Băsescu a fost beneficiarul banilor pentru campanie, scrie  România Curată .

Dosarul disjuns ar putea însă foarte bine să râmână în acest stadiu sau să fie închis din lipsă de probe. Asta dacă nu cumva Elena Udrea, copleşită de dosare, decide să deschidă gura şi să spună ce ştie.

Nici acest lucru nu este suficient, evident, dacă nu se coroborează cu alte probe. De exemplu, fostul lider al PDL Vasile Blaga a fost vizat de mai multe denunţuri la DNA din partea fostului primar din Slatina, Darius Vâlcov şi a fostului ministru al Comunicaţiilor, Gabi Sandu, însă cel puţin până acum procurorii nu au reuşit să le coroboreze cu alte probe. Vasile Blaga a fost trimis în judecată într- un dosar de corupţie tot în baza unor denunţuri, însă ale altor persoane, întocmit de DNA Ploieşti.




Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?