Băsescu, ATAC MÂRLĂNESC la Livia Stanciu și Kovesi la TEMBELIZIUNEA lui Ghiță!

Băsescu, ATAC MÂRLĂNESC la Livia Stanciu și Kovesi la TEMBELIZIUNEA lui Ghiță!

Pare șocant să auzi ce spune, din ce în ce mai des, și cu precădere la haznaua lui Ghiță, fostul președinte Traian Băsescu. A decăzut atât de mult din statura sa de om de stat încât până și pușcăriașul de Cherecheș a ajuns să-i trimită bezele deocheate despre Elena Udrea pe Facebook! Duminică seara a dat-o iar în pesedisme de cea mai joasă speță, aproape mai rău ca Penalul pe Facebook când scrie despre Iohannis. 

Pe Kovesi a făcut-o direct mincinoasă. Iar pe Livia Stanciu o slugă vândută lui Iohannis! Mai mult, a apăsat pe pedală și a dat o satisfacție și cuplului de curofagi Gâdea-Badea atacând-o pe Stanciu cu tema Rarinca...

Traian Băsescu, lansează un atac la adresa șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, pe care o acuză că minte atunci când spune că oamenii politici dezincriminează abuzul în serviciu.

"Pentru mine este șocantă declarația doamnei Kovesi. Eu nu am văzut încă un înalt demnitar al statului român să mintă cu atâta nonșalanță. Doamna Kovesi vorbește de dezincriminarea abuzului în serviciu, ori nimeni nu a cerut asta. Cine a cerut dezincriminarea abuzului în serviciu? 

Dacă nu eu, poate a cerut-o Tăriceanu, poate a cerut-o Ponta și nu știu eu, poate a cerut-o Dragnea, dar este o mare minciună pe care doamna o spune public.

Nimeni nu a vorbit de dezincriminare. Eu cred că abuzul în serviciul poate să rămână. România are în Codul Penal o definiție incorectă a abuzului în serviciu, care permite abuzul procurorilor și al judecătorilor. Cum poți să acuzi de abuz în serviciu pe o definiție neclară", a declarat Băsescu la România Tv.

Traian Băsescu afirmă că Iohannis a numit-o pe Livia Stanciu la ÎCCJ pentru că aceasta l-a ajutat să devină președinte și să nu-și piardă casa de la Sibiu, deci o recompensă a președintelui. 

Întrebat dacă, în locul lui Iohannis, el ar fi numit-o pe Livia Stanciu la ÎCCJ, Băsescu a lansat un atac mârlănesc. El susține că această numire este mulțumirea lui Klaus Iohannis pentru că Livia Stanciu

”Cred că este o greșeală numirea dânsei acolo. Eu știu despre această doamnă câteva lucruri care m-au impresionat negativ, mai ales în al doilea mandat, tot atunci când a început festivalul cătușelor.

Nu aș fi numit-o pentru declarația din februarie 2015, când a zis că ei și procurorii DNA sunt parteneri. Păi voi nu puteți fi parteneri. Ce șansă mai are omul ăla când DNA organizează filmările, adună probele, cum mai merge omul

De asemenea, pentru astfel de declarații, care, orice ai spune despre un magistrat sare CSM, iar doamna Kovesi și doamna Stanciu sar pe politic, în loc să stea la locul lor.

O văd pe doamna Stanciu vorbind foarte apăsat public. Dânsa a fost numită pentru că i-a făcut două servicii majore lui Iohannis: nu l-a declarat incompatibil înainte de alegeri sau în campanie sau cu casa de la Sibiu. Păi cine mai obține strămutarea unui proces în România la o instanță mai binevoitoare. Eu știu de doar două cazuri: dosarul Liviei Stanciu și cel al lui Klaus Iohannis. Astea două le știu, restul nu le știu. Cred că asta este mulțumirea lui Iohannis pentru că Livia Stanciu l-a scăpat de două belele mari.

Traian Băsescu a spus că Livia Stanciu a mai păcătuit și prin prestația sa în procesul cu Mariana Rarinca și se întreabă dacă nu cumva președintele ÎCCJ se afla în conflict de interese. 

”Un om atât de puternic, cum este președintele ÎCCJ și un altul la fel de puternic, cum este doamna Kovesi, nu s-au lăsat până nu au văzut-o pusă la pământ pe doamna Rarinca. S-au judecat între ei și au avut puterea să claseze un dosar și nu s-au lăsat până n-au văzut-o condamnată, pentru că femeia aia a îndrăznit să vorbească.

La politicieni este conflictul de interese, dar la magistrați când se judecă între ei, cum se cheamă? Când se judecă președintele ÎCCJ într-o instanță, cum s-o chema?”, a spus Traian Băsescu. Tot la România TV...
 
 





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”