Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae, trebuie să caute un copil

Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae, trebuie să caute un copil

Liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat joi seară că, dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae la proiectul legii grațierii, "trebuie să caute un copil care nu înțelege încă vorba, adică să aibă vreo trei luni de la naștere".

"Nicolae Șerban, președintele Comisiei juridice din Senat, a depus aceste amendamente cel puțin de două săptămâni (...) Deci, Șerban Nicolae a depus acele amendamente cel puțin de două săptămâni, că au și apărut în presă. Eu le-am depus săptămâna trecută", a afirmat Băsescu la RTV.

Senatorul PMP a mai afirmat că liderul social-democrat "face filmul pe care l-a făcut și la Florin Iordache".

"Dragnea face filmul pe care l-a făcut și la Iordache (n.r. Florin Iordache), a știut ordonanța de urgență faimoasă numărul 13 și, când a văzut că a ieșit lumea în stradă, l-a dat afară pe Iordache. Acum face același lucru, iese și neagă, el este sfântul sfinților", a spus Băsescu.

Acesta a mai spus că amendamentele pe care le-a depus la Comisia juridică din Senat au vizat trei elemente care l-au interesat în mod deosebit, exprimându-și credința că "s-au făcut abuzuri".

"Am avut amendamentul legat de mame care au copil în întreținere sau tați, legat de luarea de mită când este vorba de finanțarea campaniilor electorale și abuzul în serviciu, care este un dezastru în aplicare", a precizat Băsescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 Revoltă în marina rusă? / Mai mulți marinari au trimis o scrisoare către Putin și Șoigu, refuzând să lupte în Ucraina