Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae, trebuie să caute un copil

Băsescu: Dacă Dragnea vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae, trebuie să caute un copil

Liderul PMP, senatorul Traian Băsescu, a declarat joi seară că, dacă președintele PSD, Liviu Dragnea, vrea să spună că nu a știut ce amendamente a depus Șerban Nicolae la proiectul legii grațierii, "trebuie să caute un copil care nu înțelege încă vorba, adică să aibă vreo trei luni de la naștere".

"Nicolae Șerban, președintele Comisiei juridice din Senat, a depus aceste amendamente cel puțin de două săptămâni (...) Deci, Șerban Nicolae a depus acele amendamente cel puțin de două săptămâni, că au și apărut în presă. Eu le-am depus săptămâna trecută", a afirmat Băsescu la RTV.

Senatorul PMP a mai afirmat că liderul social-democrat "face filmul pe care l-a făcut și la Florin Iordache".

"Dragnea face filmul pe care l-a făcut și la Iordache (n.r. Florin Iordache), a știut ordonanța de urgență faimoasă numărul 13 și, când a văzut că a ieșit lumea în stradă, l-a dat afară pe Iordache. Acum face același lucru, iese și neagă, el este sfântul sfinților", a spus Băsescu.

Acesta a mai spus că amendamentele pe care le-a depus la Comisia juridică din Senat au vizat trei elemente care l-au interesat în mod deosebit, exprimându-și credința că "s-au făcut abuzuri".

"Am avut amendamentul legat de mame care au copil în întreținere sau tați, legat de luarea de mită când este vorba de finanțarea campaniilor electorale și abuzul în serviciu, care este un dezastru în aplicare", a precizat Băsescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cinci motive pentru care litoralul românesc trebuie evitat cu orice preţ

2 „Ciorba a devenit un fel de caviar” / Turiștii, revoltați de prețurile care au explodat în Mamaia

3 Răsturnare de situație! Oana Mizil, agresată de Vanghelie din cauza acestui dobitoc?

4 Așa o fi?

5 Milionarul Costel Alecu, „devoratorul de vedete”, a fost încarcerat în SUA