Băsescu: Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale

Băsescu: Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale

Senatorul Traian Băsescu a declarat marți la Senat că deputatul Octavian Goga va trebui să facă față unei plângeri penale pentru că în schimbul votului pentru moțiunea de cenzură i s-ar fi promis angajarea soției și președinția organizației PSD de Covasna.

 Întrebat despre racolarea de către PSD și ALDE a unor parlametari de la PMP pentru a susține moțiunea de cenzură, Băsescu a spus: "Ei cumpără întotdeauna. Deputatul Goga va trebui să facă față unei plângeri penale pentru că lui i s-a promis angajarea soției și președinția organizației PSD de Covasna. De plângere s-a ocupat Eugen Tomac, dar sigur va fi depusă pentru că nu se poate merge pe cumpărare de voturi".

Deputatul PMP de Covasna Octavian Goga a informat Biroul permanent că a demisionat începând cu 18 iunie din PMP și va activa în grupul PSD .

El a declarat luni pentru AGERPRES că va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, menționând că nu a primit nicio recompensă pentru a face acest lucru.

AGERPRES/(A, AS — autor: Livia Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...