Băsescu detonează BOMBA despre microfonul slugii lui Dragnea!

Băsescu detonează bomba despre microfonul slugii lui Dragnea! Era pe mandat! Carmen Dan a primit un pont! „Ca să pui un microfon trebuie să supraveghezi multă vreme. Nu avem un răspuns dacă era mandat sau nu. Tăcerea instituţiilor îmi spune că au găsit un mandat. A fost cineva care a vrut să o ajute şi i-a spus de microfon. Trebuia dibuit în 48 de ore. Episodul microfonul mi-a produs doar silă”, a spus fostul președinte la TVR luni seara.

Declarațiile lui Băsescu:

„Mie mi se pare în neregulă că a spus Marincea, că noi avem tehnologii care nu s-ar fi găsit, nu ca asta, microfon ieftine. S-a dus aţă la priză doamna ministru, fix acolo. Guvernul îi plăteşte apartamentul, aşa e legea. Acel apartament a fost zugrăvit, dichisit. Nu a intrat pe mizeria fostului chiriaş. În mod cert, acest apartament a fost pus la punct. La un apartament proaspăt renovat, cum să cadă priza? Mă mir că nu a căzut lustra. Cred că a fost o joacă. Cineva i-a spus să tragă priza. A răsuflat de undeva", a spus Băsescu în direct la TVR, la emisiunea Romania9, prezentată de Ionuţ Cristache.

„Ca să pui un microfon trebuie să supraveghezi multă vreme. Nu avem un răspuns dacă era mandat sau nu. Tăcerea instituţiilor îmi spune că au găsit un mandat. A fost cineva care a vrut să o ajute şi i-a spus de microfon. Trebuia dibuit în 48 de ore. Episodul microfonul mi-a produs doar silă”., a mai spus fostul președinte.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

2 VIDEO Primul semn că se rupe căruța! „Ea crede că suntem atât de proști, de idioți” / Dezvăluiri incredibile des…

3 Marius Coaje, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, e un hoț condamnat definitiv la închisoare

4 Personajul care a adus Clanul Sportivilor s-o huiduie pe Kovesi candidează la alegerile locale din partea PSD …

5 VIDEO Priviți, acesta este Pasajul Ciurel, blocat complet luni după-amiază