Băsescu detonează BOMBA despre microfonul slugii lui Dragnea!

Băsescu detonează bomba despre microfonul slugii lui Dragnea! Era pe mandat! Carmen Dan a primit un pont! „Ca să pui un microfon trebuie să supraveghezi multă vreme. Nu avem un răspuns dacă era mandat sau nu. Tăcerea instituţiilor îmi spune că au găsit un mandat. A fost cineva care a vrut să o ajute şi i-a spus de microfon. Trebuia dibuit în 48 de ore. Episodul microfonul mi-a produs doar silă”, a spus fostul președinte la TVR luni seara.

Declarațiile lui Băsescu:

„Mie mi se pare în neregulă că a spus Marincea, că noi avem tehnologii care nu s-ar fi găsit, nu ca asta, microfon ieftine. S-a dus aţă la priză doamna ministru, fix acolo. Guvernul îi plăteşte apartamentul, aşa e legea. Acel apartament a fost zugrăvit, dichisit. Nu a intrat pe mizeria fostului chiriaş. În mod cert, acest apartament a fost pus la punct. La un apartament proaspăt renovat, cum să cadă priza? Mă mir că nu a căzut lustra. Cred că a fost o joacă. Cineva i-a spus să tragă priza. A răsuflat de undeva", a spus Băsescu în direct la TVR, la emisiunea Romania9, prezentată de Ionuţ Cristache.

„Ca să pui un microfon trebuie să supraveghezi multă vreme. Nu avem un răspuns dacă era mandat sau nu. Tăcerea instituţiilor îmi spune că au găsit un mandat. A fost cineva care a vrut să o ajute şi i-a spus de microfon. Trebuia dibuit în 48 de ore. Episodul microfonul mi-a produs doar silă”., a mai spus fostul președinte.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Între 2016 și 2019, Dragnea a primit cel puțin 10 milioane de euro, la sacoșă, de la un constructor

2 Cîțu a dat-o cu cracii-n sus pe Firea! Moldoveanca, isterică, anunță „cutremur politic”!

3 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

4 Monica Anisie își cere scuze după vizita din Ialomița: „Este regretabil că, pentru moment, nu am fost atentă l…

5 Mărturia terifiantă a fetei obligate să facă sex în trei cu primarul: „Nici nu vreau să îmi mai amintesc ce a …

recomandări

Te ia DNA: Cristi Bâgiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă ești miliardar te poți muta acum pe noul yacht în formă de insulă