Băsescu: Dragnea nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare - Dăncilă

Băsescu: Dragnea nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare - Dăncilă

Liviu Dragnea schimbă "un snop întreg de miniştri" la Comitetul Executiv Naţional al PSD, dar "din păcate nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", afirmă fostul preşedinte Traian Băsescu, senator PMP.

"Dar Viorica Vasilica? Dragnea schimbă un snop întreg de miniştri cheie din menajeria guvernamentală. Din păcate, nu face, din laşitate, cea mai importantă schimbare care ar fi permis o nouă şansă pentru România: Dăncilă", a afirmat Băsescu într-o postare pe Facebook.

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, în care urmează să se decidă remanierea unor miniştri, se desfăşoară, luni, la Palatul Parlamentului.

La reuniune participă preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, preşedinte executiv al formaţiunii, membri ai conducerii centrale a partidului, lideri de organizaţii şi miniştri.

Înainte de şedinţă, Mihai Fifor a declarat că şi-a depus mandatul de ministru al Apărării pentru a se putea alătura conducerii partidului în vederea realizării obiectivelor importante cuprinse în programul de guvernare.

Totodată, pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al social-democraţilor ar urma să se afle şi discutarea situaţiei primarului general, Gabriela Firea. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”