Băsescu: Dragnea, tot mai penibil; dă 'indicații prețioase' partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă

Băsescu: Dragnea, tot mai penibil; dă 'indicații prețioase' partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă

Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat miercuri că liderul PSD, Liviu Dragnea, este "tot mai penibil", în condițiile în care dă "indicații prețioase" partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă.

"A vrut Dragnea să creeze Fondul Național de Investiții. Grindeanu a spus NU, pentru că era o prostie care decapitaliza companiile de stat și s-a îngropat ideea din programul Marelui Cârmaci. A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodărie. Grindeanu și-a dat seama că ideea este inaplicabilă și a spus NU Marelui Cârmaci", a scris Băsescu, pe Facebook .

Dragnea, tot mai penibil !
A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus NU, pentru că era o...

Posted by Traian Băsescu on  Tuesday, July 25, 2017

El a adăugat că Dragnea a dorit impozitarea cifrei de afaceri a companiilor, iar premierul Mihai Tudose a spus "nu", pentru că sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, "ceea ce Marele Cârmaci nu știa".

"A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru că măsura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, așa cum credea Marele Cârmaci. A vrut Dragnea să numească prin Carmen Dan șeful DIPI. Tudose a spus NU pentru că nu a vrut să fie păpușărit de Marele Cârmaci. A vrut Dragnea să-i dea afară din PSD pe Ponta, Grindeanu, Ivan. Organizațiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru că nu recunosc dreptul de viață și de moarte al Marelui Cârmaci asupra membrilor partidului", a susținut Băsescu.

Potrivit acestuia, "Dragnea dă în spațiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Vâlcov, sau dă 'indicații prețioase'partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă. (...) Iar despre o nouă moțiune de cenzură împotriva propriului guvern, nu mai poate fi vorba".

Premierul Mihai Tudose a declarat marți că introducerea taxei de solidaritate poate fi trecută la capitolul "discutate și uitate" . "Concluzia astăzi este că putem să o trecem la discutate și uitate", a afirmat Tudose. El a mai anunțat că taxele de genul CAS, CASS vor rămâne pe modelul actual, vor fi plătite de angajator.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia