Băsescu, gest de COTOC ÎN CĂLDURI! Și-a făcut SELFIE pentru Leana!

Băsescu, gest de COTOC ÎN CĂLDURI! Și-a făcut SELFIE pentru Leana!

Traian Băsescu a luat-o razna la bătrânețe! Fostul președinte i-a trimis Elenei Udrea o poză cu el în banca de la Senat: M-a sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament!

Traian Băsescu a fost fotografiat, marţi, la prima şedinţă a Senatului, în timp ce îi trimitea Elenei Udrea o poză cu el în băncile acestei camere a Parlamentului. Fostul preşedinte a declarat pentru News.ro  că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte din nou în Parlament.

Fotografia este trimisă Elenei Udrea cu subiectul "La şcoală".

Contactat de News.ro, fostul preşedinte Traian Băsescu a spus că i-a trimis Elenei Udrea fotografia după ce aceasta l-a sunat să îl întrebe cum se simte.

”Pentru că m-a întrebat cum mă simt şi am răspuns: «În bancă, ca la şcoală». A sunat să mă întrebe cum mă simt din nou în Parlament, că eu am mai fost până în 2000. I-am spus: «În bancă, ca la şcoală»”, a explicat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a devenit senator în urma alegerilor din 11 decembrie, după o pauză de 16 ani în cariera de parlamentar, el fiind deputat şi în legislaturile 1992-1996 şi 1996-2000. Elena Udrea a candidat şi ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, însă nu a fost aleasă.




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”