Băsescu îl face MARȚAFOI și SLUGĂ pe Toader după ce l-a dezamăgit că nu a propus schimbarea lui Lazăr și Kovesi!

Băsescu îl face MARȚAFOI și SLUGĂ pe Toader după ce l-a dezamăgit că nu a propus schimbarea lui Lazăr și Kovesi!

Traian Basescu l-a facut "marțafoi" pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, imediat dupa ce acesta a anunta ca nu este oportuna declansarea mecanismului de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

"E explicatia unui martafoi. Pacat ca stie carte, ca ramane doar o sluga", a spus Basescu, citat de B1.ro.

”A fost un discurs profesionist, cu o concluzie de slugă. A constatat încălcarea gravă a Constituției și spune că nu e oportun să luăm măsuri împotriva celor care încalcă Constituția. E explicația unui marțafoi propulsat de Fenechiu la CCR care s-a pliat pe interese. Păcat că știe carte, dar rămâne o slugă. E vorba despre statul de drept, am relativizat Constituția.

S-au întrunit cu Dragnea, cu Tăriceanu, s-au temut de manifestații, de amenințări, de vizita ambasadorului SUA, de sistem, nu știu, dar azi, în România, s-a stabilit relativizarea Constituției. E extrem de grav. Nu mai e nimic de comentat. Sistemul e cel care își impune punctul de vedere, cu sau fără Kovesi sau Coldea. Constituția e terfelită de un neisprăvit de ministru și o neisprăvită de majoritate. Niște slugi ale sistemului.”, a spus Traian Băsescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro