Băsescu îl îngroapă pe Toader! Atacarea deciziei președintelui la CCR, o prostie de care ar râde și studenții din anul I de la drept!

Băsescu îl îngroapă pe Toader! Atacarea deciziei președintelui la CCR, o prostie de care ar râde și studenții din anul I de la drept!

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, îl îngroapă pe Toader după ce Klaus Iohannis a decis să refuze cererea de revocare a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. Băsescu spune că Tudorel Toader nu are nicio şansă la CCR şi râde de actualul ministru.

"Prostia că o să mergem la CCR e o glumă pentru studenți de anul I la drept. Președintele propune și președintele revocă. Unul propune și altul dispune. E decizia președintelui. Toader o să-și ruineze cariera de profesor și de orice. CCR nu poate spune că presedintele e o maimuță. Propunerea e o propunere. Cel care ia decizia, e cel care numește", a spus Băsescu în direct la România TV.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, luni, că va fi sesizată Curtea Constituţională a României (CCR) cu privire la refuzul preşedintelui Klaus Iohannis de revocare a procurorului şef al DNA.

"În condiţiile în care preşedintele României nu are abilitarea legală şi nici competenţele funcţionale de evaluare a activităţii profesionale şi manageriale desfăşurate de procurorul şef al DNA; în condiţiile în care argumentele care au stat la baza declanşării procedurii de revocare au devenit mai actuale şi mai consistente; văzând legislaţia aplicabilă în acest domeniu; valorificând jurisprudenţa instanţei de contencios constituţional, vom sesiza Curtea Constituţională cu privire la refuzul preşedintelui de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA", a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...