Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei/Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii că fata sa cea mare ar putea merge la pușcărie

Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei/Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii că fata sa cea mare ar putea merge la pușcărie

Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei/Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii că fata sa cea mare ar putea merge la pușcărie.

La aflarea veștii că fiica sa cea mare a primit o condamnare cu închisoarea, Traian Băsescu a început să plângă, au dezvăluit surse politice pentru Voxbiz.ro. Se pare că fostul președinte al României ar fi picat într-o depresie cumplită și nu dorește să mai comunice cu nimeni. De altfel, acesta nu a avut nicio reacție publică după ce a aflat sentința.

Cum a reacționat Ioana Băsescu la aflarea veștii că ar putea ajunge în închisoare

Vestea că ar urma să petreacă cinci ani în pușcărie a făcut-o pe fiica cea mare a lui Traian Băsescu să reacționeze. Surprinderea a fost cu atât mai mare cu cât Ioana Băsescu se aștepta ca data de 2 martie să îi aducă o sentință favorabilă, reprezentând o achitare în acest caz. Aceasta nu s-a mai putut opri din plâns, refuzând să vorbească cu oricine altcineva în afară de sora sa, Elena.

Este în stare de șoc, nu-i vine să creadă. Era convinsă 100% că va fi achitată. Nici nu i-a trecut prin cap că va primi condamnare cu executare și mai ales cinci ani. Era convinsă că tot acest calvar se termină astăzi. De fapt, de abia a început. Numai sora ei ( n.r: Elena, mezina familiei Băsescu) a vorbit cu Ioana, atât. Acum a plecat împreună cu soțul ei (n.r: avocatul Radu Pricop) să se întâlnească mai întâi cu avocații, apoi cu tatăl său, a declarat un apropiat al familiei pentru impact.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?