Băsescu, îndemn către Iohannis: „Jucaţi Domnule Preşedinte! Cred că merită.”

Băsescu, îndemn către Iohannis: „Jucaţi Domnule Preşedinte! Cred că merită.”

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca "Eu cred ca Iohannis are toata indreptatirea si de ce nu si obligatia politica, sa incerce si o nominalizare de Prim Ministru din opozitie, dupa ce alianta PSD - ALDE s-a dovedit inapta pentru guvernare." "Jucati Domnule Presedinte! Cred ca merita", il indeamna Basescu pe Klaus Iohannis.

Postarea integrala a lui Traian Băsescu:

„Jucaţi Domnule Preşedinte! Cred că merită.

Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mana buna a lui Daddy) a avut “inspiraţia propunerii geniale” unanim şi degrabă aprobată de Cex, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose.

Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor, reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune.

În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy.

Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică, să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD – ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare.

Deci, jucaţi vă rog Domnule Preşedinte”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...