Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Băsescu: Nu-l văd totuşi pe Dragnea rezistând pe poziţia actuală până la următoarele alegeri parlamentare

Fostul preşedinte al ţării Traian Băsescu, senator PMP, a afirmat, duminică seară, că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să fie "foarte alertat" de voturile pentru Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu, primite de aceştia la congresul partidului, deoarece respectivele voturi indică existenţa unui "filon care va exploda".

Senatorul PMP a opinat că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu va rămâne "în poziţia actuală" până la alegerile din 2019 şi că acesta a susţinut alegerea premierului Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte executiv al PSD pentru a-i "transfera" responsabilitatea politică a guvernării.

"Eu nu cred că în atmosfera pe care a creat-o se poate rezista până la alegerile din noiembrie 2019. Mai este un an şi jumătate şi guvernarea devine tot mai grea. (...) Nu întâmplător a venit cu premierul să fie preşedinte executiv, pentru că acum i-a dat încărcătură politică majoră în partid doamnei Dăncilă, este numărul doi în partid, deci aplică politicile partidului. (...) I-a creat condiţiile politice să fie responsabilul numărul unu", a declarat Traian Băsescu, la postul de televiziune B1.

Băsescu consideră că voturile pentru Ecaterina Andronescu şi Nicolae Bănicioiu arată că "există un curent" care a votat "împotriva" recomandării preşedintelui Liviu Dragnea şi acesta este "filonul care la un moment dat va exploda". Traian Băsescu a calificat drept "mincinos" discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, de la congresul partidului.

"Eu nu-l văd totuşi pe Dragnea rezistând pe poziţia actuală până la următoarele alegeri parlamentare. (...) Eu în locul lui aş fi foarte alertat de cei 833 care au votat împotriva doamnei Dăncilă. (...) Eu nu-l văd bine pe Dragnea. Eu în locul lui aş fi în alertă maximă cu 833 de voturi împotrivă", a afirmat preşedintele PMP, Traian Băsescu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac, cu PSD până la capăt! Nu s-a lăsat până nu i-a plasat pe Dăncilă și Teodorovici lângă Halep!

2 VIDEO halucinant cu Dăncilă și Alex Dima de la ProTV! Oameni buni, ascultați-o cum se rățoiește, dobitoaca!

3 VIDEO Imagini-ȘOC cu Dăncilă la Strasbourg vorbind în fața sălii goale! Doar vecinul Băsescu s-a dus s-o ascul…

4 RoMAFIA Ca orice pesedist jegos, Grindeanu și-a tras „cărniță de fotomodel” pe banii noștri.

5 MUIE PSD de la Bruxelles! Nominalizarea lui Pașcu pentru un post de comisar(chiar și fără portofoliu)s-a BLOCA…

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume