Băsescu: Președintele Klaus Iohannis nu mai pune presiune pe schimbarea Guvernului

Fostul președinte, senatorul PMP Traian Băsescu, susține că actualul șef al statului, Klaus Iohannis, nu mai pune, în prezent, presiune pe schimbarea Guvernului și că PSD își poate permite "să vină cu o remaniere"

"PSD, dacă vrea să facă o oarecare schimbare în modul în care este privit Guvernul de populație și în exterior, trebuie să schimbe Guvernul imediat, în condițiile în care se pare că președintele Iohannis nu mai pune presiune pe schimbarea Guvernului și poate bine face, că nu ar fi neapărat treaba lui. După părerea mea, nu mai pune presiune pe schimbarea Guvernului în momentul de față. PSD poate să vină cu o remaniere. Asta e majoritatea, nu a schimbat-o nimeni. Eu aș face această schimbare dacă aș fi în locul lui Dragnea pentru că aici nu trebuie făcută o chestiune de orgoliu, ci o abordare pragmatică. Au o majoritate atât de largă încât își pot permite o schimbare de guvern. (...) Feeling-ul meu este că s-a relaxat (președintele Klaus Iohannis — n.r.), dar acum este timpul ca Dragnea să facă ce trebuie", a declarat Traian Băsescu, duminică seară, la B1Tv.

Potrivit acestuia, Guvernul Grindeanu a fost etichetat atât la nivelul populației, cât și pe plan internațional drept un Guvern în care "nu poți să ai încredere".

"Guvernul Grindeanu trebuie să plece pentru că nu mai este credibil. (...) Este un Guvern muribund pe mâna lui, pe prostia enormă pe care a făcut-o, modul cum a promovat OUG 13. Acest Guvern a fost ștampilat de neîncredere și în România și la Bruxelles și în principalele state membre ale UE și la Departamentul de Stat al SUA. A fost ștampilat ca atare: Guvern în care nu poți să ai încredere pentru că nu poți să știi ce va face. Eu nu știu Guvernul, dar este un singur om-orchestră, se numește Dragnea. Noroc că am aflat de Grindeanu cu Ordonanța 13, că altfel toți am fi crezut că e Dragnea șeful Guvernului. Vreau să terminăm cu Grindeanu", a mai spus acesta.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMĂ ORĂ Premierul confirmă interzicerea cumulului pensiei cu salariul din sistemul de stat!

2 Kovesi le băga la beci în secunda doi! / Documente / Cum au achitat judecătoarele de la Tribunalul Bihor o contabi…

3 SURSE Jaf la drumul mare! Peste 9000 de piloși PSD inventariați până acum în ministere și agențiile guvernamen…

4 Băsescu închide subiectul Năstase la Cotroceni: A fost un truc. Iohannis nu-l iubește, dar a vrut să dea un se…

5 HOPA! Ministrul Economiei o face muci pe Firea și spune că bate câmpii în privința termoficării! Frate, de und…

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios