Băsescu: PSD invocă "greaua moștenire" constatând că nu există resurse pentru acoperirea promisiunilor electorale mincinoase

Băsescu: PSD invocă "greaua moștenire" constatând că nu există resurse pentru acoperirea promisiunilor electorale mincinoase

Președintele PMP, Traian Băsescu, susține că social-democrații invocă "greaua moștenire" deoarece au constatat că nu există resurse bugetare pentru acoperirea promisiunilor electorale.

"Cu priceperea-i 'pretutindenară', Dragnea a depistat nici mai mult nici mai puțin decât lipsa a 10 — 14 miliarde lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Și pentru că priceperea-i 'pretutindenară' acoperă și justiția, Dragnea a găsit și vinovații: premierul Cioloș, ministrul de Finanțe Anca Dragu, președintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, șeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene și nu în cele din urmă președintele Iohannis. În realitate, odată instalați la guvernare, pesediștii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale mincinoase. Și atunci ce scuză mai convingătoare decât 'greaua moștenire'? Iar, dacă 'greaua moștenire' o împănăm cu o Comisie parlamentară de anchetă, rețeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe și impozite", a scris luni Băsescu, pe Facebook .

El a adăugat că, în perioada următoare, va fi eliminată cota unică de impozitare. "Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietățile și, de ce nu, aerul. Asta a 'uitat' Dragnea să spună în campanie", a afirmat președintele PMP.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...