Băsescu: Senatul a fost umilit prin aprobarea legii de respingere a OUG 13

Băsescu: Senatul a fost umilit prin aprobarea legii de respingere a OUG 13

Președintele PMP, Traian Băsescu, susține că Senatul a fost "umilit" prin adoptarea legii de respingere a OUG 13/2017, care era deja abrogată, și că acest "balet legislativ penibil" reprezintă o încercare a PSD de "a spăla șarlatania" emiterii actului normativ.

"Niciodată nu voi fi parte la umilirea unei instituții din care fac parte. Pe data de 13.02.2017, Senatul a adoptat prin lege OUG 14/2017 prin care celebra OUG 13/2017 era abrogată. Și votul de abrogare a fost în unanimitate. Ieri, 20.02.2017, la propunerea senatorului Șerban Nicolae, OUG 13/2017, care fusese abrogată cu o săptămână înainte, a fost supusă unui vot de respingere. Pentru prima dată în istoria sa postdecembristă, Senatul este umilit și pus în situația de a vota respingerea unei ordonanțe abrogate și care, practic, nu mai exista, ca și cum aceasta ar fi fost în vigoare", a scris Băsescu, pe Facebook .

Potrivit președintelui PMP, "tot acest balet legislativ penibil" este "doar pentru a mai da o gură de oxigen Guvernului Grindeanu care trebuie să plece și încercării PSD de a se spăla de șarlatania emiterii OUG 13/2017".

"Niciun interes electoral sau politic nu mă vor convinge să fiu parte la umilirea unei instituții din care fac parte, doar pentru ca niște politicieni să se salveze", a afirmat Băsescu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren