Bătaie cu bulgări de zăpadă într-o gară din Londra. Distracția navetiștilor, plictisiți de întârzierea trenurilor VIDEO

Bătaie cu bulgări de zăpadă într-o gară din Londra. Distracția navetiștilor, plictisiți de întârzierea trenurilor VIDEO

Plictisiți de întârzieri ale trenurilor cauzate de vreme, navetiștii dintr-o gară din Londra au început aseară o bătaie cu bulgări, de pe un peron pe altul. “Niciodată nu ești prea bătrân pentru o bătălie bună cu bulgări” a zis un pasager.

Filmarea s-a viralizat pe Tik Tok, iar internauții s-au întrecut în comentarii laudative. O româncă stabilită la Londra a spus că acesta este un exemplu de frumusețe sufletească, o întoarecere la copilărie. "Natura ne dă timp să arătăm de ce ne este dor și ce e important cu adevărat. În gară, uneori, sosesc trenurile copilăriei, tinereții, bunătății, speranței. Aici e un exemplu că unii dintre noi știu să vadă cu ochii sufletului. Sărbători fericite!"

Parc londonez acoperit de zăpadă FOTO EPA EFE

Vremea rea a făcut prăpăd

Navetiştii rutieri şi feroviari au fost afectaţi, luni dimineaţă, de haosul din transporturi după ce mai multe zone din Marea Britanie au fost afectate de polei, ceaţă şi zăpadă, relatează DPA/PA Media.

Met Office a emis mai multe avertizări cod galben de vreme severă din pricina condiţiilor de iarnă, scrie Agerpres.

Drumurile din estul şi sud-estul Angliei sunt printre cele mai afectate. Conducătorii auto aflaţi pe autostrada M25 au rămas blocaţi timp de mai multe ore după ce un tronson al şoselei aglomerate a fost închis pe ambele sensuri.

În plus, au fost înregistrate întârzieri şi pe alte drumuri din regiune, printre acestea M11, M2, A21, A27 şi A249, potrivit serviciului naţional al autostrăzilor, National Highways.

Poliţia din Sussex a emis o avertizare pentru drumuri „periculoase".

Mai multe linii de cale ferată au fost închise, iar compania Southeastern a emis o alertă prin care pasagerii erau sfătuiţi să nu călătorească. A existat o întrerupere majoră a serviciilor administrate de companiile Greater Anglia, South Western Railway şi Southern.

Aeroporturile și-au închis pistele, români blocați la Luton

Aeroporturile Gatwick şi Stansted din regiunea Londrei şi-au închis pistele, duminică, pentru îndepărtarea zăpezii.

De asemenea, sute de români sunt blocați pe aeroportul Luton din Londra, fiindcă aeronavele companiei Wizz Air nu au putut decola din pricina condițiilor meteo nefavorabile.

Regatul Unit se confruntă de vineri cu un important val de frig, cu temperaturi negative aproape în toată ţara şi zăpadă abundentă pe alocuri.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lovitură de proporții la Rapid: Mircea Lucescu, contract pe 5 ani ca manager general

2 Cele mai noi date despre pensionarii din România

3 Vă prezentăm imagini cu noi consilieri aleși în Burnley și Leeds...

4 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

5 „Încercați să deschideți negocierile, implicați-i pe chinezi și puneți arma pe masă”