Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un salariu de 20.194 de lei!

Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un salariu de 20.194 de lei!

Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un salariu de 20.194 de lei!

Silvia Claudia Mihalcea câștigă, lunar, la numai 40 de ani, un spor pentru condiții vătămătoare de 3.029 de lei, dezvăluie  Newsweek România .

La acesta se adaugă un salariu lunar de 20.194 de lei. Claudia Mihalcea a absolvit dreptul la facultatea privată Universitatea Titulescu și are un master la Universitatea Ecologică. A trecut pe la Colegiul Național de Apărare și pe la Institutul Național de Administrație. Este specialistă în securitate, după ce a urmat cursuri la „Academia Națională de Informații Mihai Viteazul“.

Aproape toată viața a fost plătită de la buget și a lucrat, în majoritatea timpului, la Camera Deputaților. A fost colaborator, referent, expert, consilier parlamentar. În 2016, devine Secretar General Adjunct la Parlamentul României.

Din februarie 2017 este secretar general al Parlamentului României. A mai deținut poziția de vicepreședinte la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului și, între 2012 și 2016, director general la Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Are o casă și un apartament în București. Părinții au împrumutat-o cu suma de 635.000 de lei.

Într-o discuție cu Newsweek România, Silvia Mihalcea a confirmat suma primită drept spor de muncă și a spus că va reveni cu noi detalii prin email, ceea ce nu s-a întâmplat. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...