Bătaie de joc, în loc de tenis: Scene bulversante cu francezul Benoit Paire la Malaga VIDEO

Bătaie de joc, în loc de tenis: Scene bulversante cu francezul Benoit Paire la Malaga VIDEO

S-a ales praful de imaginea tenisului ca sportul-alb, imaculat. În ultimii mulți ani, atât la feminin, cât și la masculin și-au făcut apariția niște jucători care pot fi catalogați oricum, numai cu bun simț nu! Atenție: nu vorbim despre niște episoade izolate, când de nervi dai cu racheta de pământ sau urli pe teren. Astfel de reacții sunt firești și oricine le poate avea în momentele de disperare.

Benoît Paire, cu grave probleme comportamentale

Nu sunt firești, în schimb, episoade precum cele oferite de francezul Benoît Paire (34 de ani). În ultimele sezoane, acesta s-a remarcat mai mult printr-un comportament urât decât prin tenisul jucat. Eurosport ne-a furnizat acum ultimul exemplu în acest sens.

Cândva un jucător de Top 20 mondial, Paire a alunecat acum până pe locul 123 ATP. E o consecință firească a haosului din capul lui. Care s-a manifestat și în timpul duelului cu Pedro Martinez (Spania, 26 de ani, 116 ATP), în confruntarea din turul I, la Challenger-ul de la Malaga.

Concret, Paire a lăsat impresia că e complet dezinteresat de acest meci! Și a început să-și bată joc de tenis și de spectatorii prezenți, lovind mingile la mișto! Cu o asemenea prestație, francezul a cedat primul set în doar 17 minute: 0-6! Iar în setul doi, la scorul de 4-2 pentru Martinez, Paire a și renunțat la meci, pierzând cu 0-6, 2-4 după 45 de minute.

VEZI CUM A JUCAT BENOIT PAIRE ÎN PRIMUL SET, LA MALAGA

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?